fbpx

Ajankohtaista

Terveysjärjestö WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Virallisen tiedon ajankohtaisesta tilanteesta löydät THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 Virus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Arkielämässä omaa tartuntariksiä voi alentaa huolehtimalla käsihygieniasta. 

 Taudin lievistä oireista kärsivien on tärkeä sairastaa kotona ja välttää sosiaalisia kontakteja. Sosiaalisten kontaktien vähentäminen on tärkeää myös terveille ihmisille, siten hidastetaan epidemian leviämistä. Aika altistumisesta ensioireiden alkuun on arvion mukaan noin 2-12 päivää, keskimäärin noin 4-5 päivää.

 Sairastuneiden oireita ovat olleet muun muassa kuume, yskä ja hengenahdistus. Tähän mennessä noin 80 % raportoiduista tapauksista on ollut lieviä ja sairastuneet ovat toipuneet. Noin 14 %:lla tauti on ollut vakavampi, oireina keuhkokuume ja/tai hengenahdistusta. Taudin kuolleisuusprosentteja on vaikea arvioida ja siitä ei ole luotettavaa raportointia.

Seuraamme Omena Terveydessä tilannetta tiiviisti ja noudatamme virallisia ohjeita. Omena Terveyden asiantunteva henkilöstö auttaa etänä toteutuvissa vastaanotoissa. Voitte varata etävastaanotolle ajan ajanvarauksemme kautta.

Etävastaanoton ajanvarauksen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ja linkin, josta liityt etävastaanotolle. 

Asiakkaan ohje ajastettuun videotapaamiseen löytyy tästä.

korona, epävarmuus ja stressi

Viime aikaiset koronapandemiaan liittyvät rajoitukset ja tulevaisuuteen liittyvä epävarmuuden lisääntyminen altistavat tänä päivänä kaikkia ihmisiä psyykkisten kuormitusoireiden kehittymiselle.Riippumatta siitä, mikä tai mitkä tekijät stressille ja...

read more

Työterveyspsykologi työterveyshuollossa

Työterveyspsykologin rooliin osana työterveyshuollon moniammatillista toimintaa otettiin kantaa viimeisimmässä Psykologi -lehden numerossa (Psykologi 4/2019). Työterveyshuollon ammattihenkilöiksi luetaan työterveyslääkärit ja työterveyshoitajat....

read more

Omena Terveyden labrapaketit

Ukon kokehet, Akan kokehet ja Sportti kokehet ovat verikoe-tutkimuspaketteja. Tule otattamaan verikoepaketti Omena Terveyteen tarjoushinnalla!

read more
Seinäjoki
 • Aukioloajat &
  lääkärin vastaanotto
 • Ma – pe 8:00 -18:00
 • la-su 12:00-16:00

Kauhajoki
 • Aukioloajat
 • Ma – to 8:00 – 16:00
 • Pe 8:00 – 14:00
 • la-su Suljettu
 • Lääkärin vastaanotto
 • ma ja to 8:00 -16:00

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

020 7320 130

 

Omena Terveys Oy

 

.